Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut, ka informuar se në 24 orët e fundit janë kryer 1 mijë e 619 teste dhe janë regjistruar 414 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-187, Kumanovë-10, Dibër-10, Stip-7, Prilep-17, Tetovë-12, Struga-7, Veles-10, Manastir-12, Ohër-28, Kavadarci-24, Gostivar-12, Gjevgjeli-4, Strumica-10, Kriva Pallanka-7, Radovish-4, Krushevo-1, Kocani-10, Probishtip -2, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Pehchevo-1, Berovo-3, Valandovo-1, Vinica-2, Sveti Nikole-1, Kërçovë-9, Resnjë-7, Negotinë-14.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 496 pacientë të shëruar nga: Shkup-233, Kumanovë-28, Stip-13, Prilep-1, Tetovë-17, Strugë-16, Veles-13, Manastir-17, Ohër-68, Kavadarci-1 , Gostivar-17, Gjevgjeli-9, Kriva Pallanka-7, Radovish-4, Kocani-15, Probistip-5, Demir Hisar-2, Berovo-5, Vinica-1, Sveti Nikole-10, Kërçovë-7, Resnjë- 3 dhe Negotino-4.

7 persona vdiqën, tre pacientë nga Shkupi (81, 69 dhe 63), një nga Velesi (79), një nga Manastiri (70), një nga Ohri (53) dhe një pacient nga Kocani (63)./Tv21