Balaj: Presim që Qeveria dhe Prokuroria të merren me këtë rast

Balaj: Presim që Qeveria dhe Prokuroria të merren me këtë rast

Kryeministri Isa Mustafa ka bërë të ditur se është ngritur padi në Gjykatën Themelore të Prishtinës për anulimin e vendimit të gjykatës së Arbitrazhit, për gjobën e 30 milionë eurove për PTK-në në kontestin me “Z-Mobile”. Gjatë ditës konferencë për media mbajtën Federata Sindikale e PostTelekomunikacionit të Kosovës të cilët thanë se janë kundër realizimit të kësaj pagese./21Media