Mospërmendja e Marrëveshjes nga Biden-i, konsiderohet distancim prej saj

Mospërmendja e Marrëveshjes nga Biden-i, konsiderohet distancim prej saj

Mos përmendja zyrtare e marrëveshjes së Uashingtonit nga administrata e re e ShBA-së ka krijuar mëdyshje rreth mbështetjes së presidentit Joe Biden ndaj zotimeve të 4 shtatorit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë./21Media