A (s)ndikoi COVID-19 në shëndetin mendor?


Psikologja Bojaxhiu: Të zgjerohet rrjeti i institucioneve që ofrojnë shërbime të shëndetit mendor

Psikologia klinike e Qendrës së Shëndetit Mendor në Prishtinë, Behare Bojaxhiu, u bën thirrje institucioneve përkatëse që të veprojnë menjëhershë për t’i trajtuar të prekurit me ankth dhe stres, si pasojë e situates së shkatuar nga koronavirusi. Thotë se krahas nevojave të shumta mundësitë janë të pakta për ta përballuar numrin e madh këtyre rasteve. Me psikologen, Behare Bojaxhiu, bisedoi kolegia, Fitore Ademi./21Media

Back to top button