A (s)po ndikon COVID-19 në procesin mësimor?

Deri në 13 përqind e fëmijëve janë keq në nivelin e arritjeve gjatë pandemisë
Organizimi i mësimit në kohë pandemie nuk ka qenë i efektshëm, ku ka pasur edhe humbje të mëdha të orëve mësimore u tha në konferencën shkencore të organizuar nga Instituti Pedagogjik i Kosovës me temën “Ndikimi i COVID-19, në humbjet mësimore, pasojat në rritjen e pabarazive në mësim dhe sfidat e kompensimit”./21Media

Back to top button