"Populli nuk harron, Serbia nuk kalon"

“Populli nuk harron, Serbia nuk kalon”

“Na ktheni të zhdukurit, jo mallrat serbe”, “Me largimin e taksës, mua më largon nga puna”, “Populli nuk harron, Serbia nuk kalon”, janë disa nga pankartat që janë vendosur në rrethojat e Qeverisë nga përfaqësues të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës(AAK).

Aty janë vendosur edhe pankartat e tjera si “Largimi i taksës armatosë Serbinë, len pa punë rininë”, “ Se japim tregun pa njohje”, “Ku është kërkim falja, ku janë të pagjeturit”, e të tjera.

Kryeministri i vendit, Albin Kurti ka paralajmëruar se do ta heqë tarifën ndaj Serbisë dhe do të vendos reciprocitet të plotë.

Kjo gjë po kundërshtohet nga partitë opozitare si AAK-ja dhe PDK-ja.