Abbott: Ekziston një marrëdhënie e ngushtë midis Kosovës dhe Britanisë së Madhe

Abbott: Ekziston një marrëdhënie e ngushtë midis Kosovës dhe Britanisë së Madhe

Në prag të 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Nicholas Abbott, pohoi mbështetjene vendit të tij për Kosovën, duke punuar me qeverinë e re, e cila sipas tij, do të ecë përpara me partnerët ndërkombëtarë./21Media