Absurde: Kosova pa Strategji Sektoriale të Shëndetësisë?!

Ministria e Shëndetësisë thotë se kanë krijuar grupet punuese

Me skadimin e Strategjisë Sektoriale Shëndetësore vitin e kaluar, Kosova aktualisht nuk ka një strategji të tillë. Por, në Ministrinë e Shëndetësisë thonë se tashmë kanë krijuar gupet punuese për hartimin e Strategjisë së re Sektoriale dhe Planin e Veprimit. Ndonëse e konsiderojnë dështim mos hartimin e kësaj strategjie, krijimin sa më të shpejtë të saj po e kërkojnë mjekët, Shoqata e të Drejtave të Pacientëve dhe Komisioni parlamentar për Shëndetësi./21Media

Back to top button