Ahmeti në RTV 21: Parim i ekipit negociator, të mos shkelet Kushtetuta

Ahmeti: Në Bruksel do të flasim për arritjen e marrëveshjes me Serbinë.-Pa LDK-në dhe VV-në nuk mund të ratifikohet marrëveshja me Serbinë.- Liberalizimi i vizave mund të shtyhet edhe një vit

Bashkëkryesuesi i ekipit negociator për bisedime me Serbinë, Shpend Ahmeti, tha se shkuarja në Bruksel më 8 janar ka për qëllim dakordimin hapave të  radhës drejt arritjes së  marrëveshjes finale me Serbinë.
Ndjekim intervistën e Shpend Ahmetit dhënë televizionit tonë./21Media

 

 

Back to top button