Ahmeti qytetarëve: Legalizoni pronat!

Ahmeti: Procesi i legalizimit ndër proceset më të rëndësishme në Kosovë.-Mike: Kemi kënaqësinë që mbështesin komunat dhe nivelet qendrore

 Nga viti 1999 janë bërë 50 mijë shkelje që kanë të bëjnë me legalizim të pronës vetëm në Komunën e Prishtinës. Në tërësi që nga paslufta janë rreth 300 mijë shkelje u tha sot gjatë nënshkrimit të Marrëveshjes mes Komunës së Prishtinës me USAID-in për zbatimin e programit për trajtimin e ndërtimeve pa leje.

Back to top button