Dita Botërorë e Akreditimit  

Dita Botërorë e Akreditimit  

Në Ditën Botërore të Akreditimit u tha se në Kosovë është hartuar legjislacioni për zbatimin e Ligjit të Akreditimit, dhe se përmes tij ofrohet ambient dhe produkt  i sigurt në vendin tonë. Po ashtu drejtoria e Akreditimit në Kosovës lanësoi edhe logon e re dhe moton “Shtimi i vlerës në zinxhirët e furnizimit”./21Media