Aktivistët kërkojnë drejtësi për Astrit Deharin, intervenon policia

Aktivistët e Vetëvendosjes kanë zhvilluar një aktivitet sot në Prishtinë

Në gjashtë mujorin e vdekjes së aktivistit Astrit Dehari, aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje, kanë zhvilluar një aksion, ku shkruan grafite me moto ‘Drejtësi për Astritin”.

Aktivistët aksionin e tyre e nisën nga ndërtesa e Kuvendit në kryeqytet ku përpos mureve ata filluan që edhe veturave afër ndërtesës t’ua vendosin mbishkrimin “Drejtësi për Astritin”

Kjo ka bërë që policia të intervenoi dhe t’i n’dal aktivistët./21Media


Protesta - 05.05.2017 by lajme-portali2

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button