Aktivitete të presidentës Osmani në Nju Jork

Takime me presidentin e Finlandës dhe kryediplomatin e Irlandës
Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka nisur aktivitetet e saj në margjinat e Asamblesë së përgjithshme të OKB-së në Njyu Jork, për të cilat na njofton korrespondenti ynë në Nju Jork, Halil Mula./21Media

Back to top button