Deri tash vetëm një investitor strategjik, deri në fund të vitit edhe 4 ose 5 investitorë

Deri tash vetëm një investitor strategjik, deri në fund të vitit edhe 4 ose 5 investitorë

Edhe pse Ligji për investime strategjike është miratuar para më shumë se 2 vjetësh, deri më tani në vendin tonë është shpallur vetëm një investitorë strategjik, kurse për këtë status kanë aplikuar dhjetëra kompani të huaja dhe vendëse.  Kjo ka bërë edhe diferencën e madhe të të punësuarve në rajon dhe në Kosovës, ku si pasojë kemi edhe buxhetin e ulët të shtetit ./21Media