Ambasada e Kosovës në ShBA u bën thirrje mërgimtarëve që të regjistrohen

Ambasada e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës u ka bërë thirrje mërgimtarëve që të regjistrohen.

Siç njofton kjo ambasadë, regjistrimi nga diaspora nuk ka qenë kurrë më i lehtë dhe mund të bëhet brenda 10 minutave.

“Regjistrimi nga Diaspora, asnjëherë nuk ka qenë më i lehtë. Mjafton një kyçje në internet për t’iu bashkuar regjistrimit online dhe për t’u bërë pjesë e numërimit të popullsisë së shtetit tënd amë”.

“Regjistrohu brenda 10 minutave përmes: https://rekos2024diaspora.rks-gov.net/”. 

 

Back to top button