Susanne Schutz thirrje opozitës që të hyjë në zgjedhje

Susanne Schutz thirrje opozitës që të hyjë në zgjedhje

Ambasadorja gjermane në Shqipëri, Susanne Schutz i ka bërë thirrje opozitës që të hyjë në zgjedhje dhe të marrë vendime për reformat.

“Rregullat i përcakton Kushtetuta dhe ajo duhet respektuar”, tha Schutz nga Vlora. “Subjektet politike vendosin vetëm mbi bazën e Kushtetutës”, shtoi Schutz.