Anomali: Kush merr pagë më të lartë se presidentja?

1 min read

Cfarë thuhet tjetër në Raportin e organizatës ORCA?

Shumica e profesorëve me pozita të larta drejtuese në universitetet publike, përfshirë këtu rektorë, prorektorë, dekanë dhe prodekanë, kanë të ardhura mujore më të larta se sa presidentja e vendit, Vjosa Osmani. Kjo është një nga gjetjet e hulumtimit të Organizatës për Rritjen e Cilësisë në Arsim ORKA, në kuadër të publikimit për menaxhimin e financave të universiteteve publike, ku është theksuar se kjo ka ndodhur për shkak të shtesave mujore që i marrin ata, përveç pagës bazë.(Teksti&kamera:Arlinda Hoxha)./21Media