Arben Taravari shpall fitoren në Gostivar

Kryetari aktual dhe kandidat edhe për një mandat të ri në komunën e Gostivarit, Arben Taravari është deklaruar në Facebook.
Taravari ka shpallur fitore, pasi siç thotë gostivarasit votuan Gostivarin, që është motoja e tij në këto zgjedhje.
“Gostivarasit votuan Gostivarin!”, shkroi Taravari, transmeton TV21.

Back to top button