Arratiset “cimeri” i burgut me Astrit Deharin

Gashi: Adonis Gashi ishte paraparë të merrej në pyetje për rastin Dehari
Haxhiu: Ljami për Adonis Gashin, tronditje e radhës për të gjithë
Gashi: Sot është marrë në pyetje Nexhmi Krasniqi

Janë në zhvillim e sipër hetimet për rastin Dehari. Deri më tani janë marrë në pyetje 14 persona. Sot u mor në pyetje edhe drejtori i policisë në Prizren Nexhmi Krasniqi. Ndërkohë, reagime dhe komente ngjalli arratisja e Adonis Gashit, që ishte në të njëjtën dhomë burgu me Astri Deharin.(Pëgaditi- Kujtesa Bajrami- Fana, kamera- Alban Ismaili )./21Media

 

Back to top button