Konjufca pjesë e qeverisë, posti i presidentit nuk është pjesë e marrëveshjes.-Kurti: Me LDK-në jemi marrë vesh për të gjitha.-Mustafa: Është marrëveshje e mirë në dobi të Kosovës

Konjufca pjesë e qeverisë, posti i presidentit nuk është pjesë e marrëveshjes.-Kurti: Me LDK-në jemi marrë vesh për të gjitha.-Mustafa: Është marrëveshje e mirë në dobi të Kosovës

Maratona e negociatave Vetëvendosje-LDK më në fund mori epilogun që e kërkonte elektorati, i cili ua dha votën këtyre dy subjekteve. Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK-ja zyrtarizuan marrëveshjen për bashkëqeverisje një ditë para senacës, në të cilën do të votohet Qeveria Kurti! (Teksti- Donika OSMANI, kamera-Aid BERKOLLI  )./21Media