Në Komunën e Malishevës sot nuk është regjistruar asnjë rast i ri i të prekurve me covid-19.

Pavarësisht se nuk është regjistruar asnjë rast i ri me Covid-19, shtabi komunal emergjent, ju bën thirrje qytetarëve, që të zbatojnë në përpikëri të gjitha rekomandimet dhe masat e institucioneve përgjegjëse shëndetësore në vend.

Situata me covid-19 në territorin e Komunës së Malishevës, pavarësisht rasteve, vazhdon të mbetet në kontroll, por është i domosdoshëm zbatimi i masave mbrojtëse. /21Media