ATK-ja prezanton të hyrat nga tatimpaguesit

Nga janari, deri në qershor, grumbullohen gati 200 milionë euro

Këtë vit sipas Drejtorit të Administratës Tatimore të Kosovës, Sakip Imeri, të hyrat nga tatimpaguesit u rritën për mbi 15 milionë euro, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Kjo rritje sipas tij, është rezultat i menaxhimit më të mirë të sistemit financiar në ATK  dhe përshkallëzimit të TVSH-së./21Media

Back to top button