Auditori gjen shkelje në prokurimet komunale

Dixhitalizohet sistemi për auditorët

Auditori i përgjithshëm ka gjetur parregullsi të shumta nëpër komuna, sidomos në fushën e prokurimit dhe në mënyrën se si janë dhënë tenderët. Vihen në dukje edhe moszbatimi i kontratave, pagesat për shërbime të pakryera dhe mosmbikëqyrja e zbatimit të kontratave.

Me Auditorin e përgjithshëm, Besnik Osmani bisedoi Bahtir Cakolli./21Media

Back to top button
close button