AUV bën thirrje të respektohen masat anti-Covid    

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës, u ka bërë thirrje të gjitha bizneseve që të respektojnë masat anti Covid, në të kundërtën do të mbyllen për 30 ditë.
Gjithashtu ka njoftuar se është rritur edhe numri i inspektoreve në këtë periudhë në të cilën po kalon vendi. (Përgatiti: Aurela Elshani)./21Media

 
 

Back to top button