​Bad News Eagle e përfundojnë aventurën në Legends Stage

​Bad News Eagle e përfundojnë aventurën në Legends Stage

Ekipi shqiptar i lojërave elektronike, Bad News Eagle, pësoi disfatë nga ekipi NAVI në dy stazhe duke u mposhtur me rezultat 16-3 dhe 16:9
Ndonëse nuk treguan lojë aq të mirë sikur ndaj ekipit FaZe, Bad News Eagles nuk u dorëzuan deri në fund të kësaj ndeshje, të cilën e humbën me rezultat të përgjithshëm 2-0 me mapa.
Me këtë humbje përfundoi gara e ekipit shqiptar në turneun IEM Rio Major në Rio de Janeiro të Brazilit.
Para humbjes së sotme, BNE dje mposhtën ekipin më të mirë në botë, FAZE.

Back to top button