Peja ofron kushte për këtë atraksion

Peja ofron kushte për këtë atraksion

Peja nga ditë në ditë është duke u shndërruar në qytetin me të zhvilluar sa i përket turizmit, falë natyrës unike, por edhe aktiviteteve dhe nismave promovuese, njëra prej të cilave është fluturimi me balona me ajër të nxehtë, ide e drejtoreshës për Zhvillim Ekonomik në Pejë Lendita Muhaxheri. ( Teksti – Edonea DEMIQI HAXHIU, kamera- Ilir GORANI) /21Media