BB: Rritja ekonomike e Kosovës më 2021 pritet të jetë 7.1%

Banka Botërore ka publikuar raportin “Konkurrenca dhe Rimëkëmbje pas pandemisë COVID-19” për Kosovën. Sipas këtij raporti aktiviteti ekonomik në Kosovë në vitin 2021 pritet të zgjerohet me 7.1 për qind kundrejt një rikthimi të vizitave nga diaspora, masave mbështetëse fiskale dhe rritjes së huadhënies./21Media

Back to top button