BE promovon ndërmarrësinë

Shala: Jemi duke punuar që ta bëjmë Kosovën vend ideal për investim.- Chlad.-Konkurrenca në tregun e BE është e ashpër, Kosova të p╒rgaditet.- Guga: Programet evropiane, instrumente financiare

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë, organizuan konferencën: “BE promovon ndërmarrësinë dhe NVM-të: – Programi COSME”.

Ky program ka për qëllimin përkrahjen e bizneseve të vogla dhe të mesme në Kosovë./21Media

Back to top button