Bëhet kontrolli i cilësisë së naftës

Ministri Hasani: Hera e parë që po bëhet inspektimi i autoboteve

Përderisa kërkohet që të ketë kontroll adekuat të cilësisë së bukës, në Kosovë për herë të parë filloi inspektimi në të gjitha pikat doganore me pikësynim kontrollin e cilësisë së naftës.

Ministri i Tregtisë dhe i Industrisë, Bajram Hasani tha se pikërisht për kontroll të cilësisë së naftës të gjitha autobotet me derivate të naftës do të të ndalen në dogana për t’u inspektuar./21Media

 

 

Back to top button