Bomba në Manchester e njëjtë si e Parisit dhe Brukselit

Bomba ishte e llojit TATP

Kongresmeni amerikan, MiceMcCall ka deklaruar se eksplozivi që është përdorur në sulmin në Manchester është i njëjti me atë që është përdorur në Paris dhe Bruksel.

McCall, i cili është edhe kryetar i Komisionit për Sigurinë Kombëtare i Kongresit të SHBA,  ka thënë se eksplozivi i përdorur është i llojit TATP.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button