Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu vizitoi Komisionin Qendror të Zgjedhjeve , ku u prit nga kryetarja Valdete Daka dhe anëtarët e KQZ-së. Shefi i OSBE-së në Kosovë Braathu bëri apel që edhe këto zgjedhje të jenë të drejta dhe të mos ketë probleme. Premtoi mbështetjën e OSBE-së për KQZ-në deri sa KQZ ka nevojë për ta./21Media

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu vizitoi Komisionin Qendror të Zgjedhjeve , ku u prit nga kryetarja Valdete Daka dhe anëtarët e KQZ-së. Shefi i OSBE-së në Kosovë Braathu bëri apel që edhe këto zgjedhje të jenë të drejta dhe të mos ketë probleme. Premtoi mbështetjën e OSBE-së për KQZ-në deri sa KQZ ka nevojë për ta./21Media