Kërkohet plan i detajuar nga qeveria Kurti për arritshmërinë e kësaj

Kërkohet plan i detajuar nga qeveria Kurti për arritshmërinë e kësaj

Një tjetër temë e rëndësishme për të cilën është zotuar “Qeveria Kurti”, është rritja e buxhetit në 3 miliardë euro. Njohësit e zhvillimeve ekonomike e konsiderojnë këtë si çështje ambicioze, por jo edhe të paarritshme, nëse, siç tonë ata, luftohet informaliteti ekonomik. Oda Ekonomike e Kosovës dhe Klubi i Prodhuesve të vendit  kërkojnë nga Qeveria të prezantojë plan të detajuar për këtë rritje buxhetore./21Media