Qindra miliona euro shpenzime më shumë për mëditje dhe mallra e shërbime

Qindra miliona euro shpenzime më shumë për mëditje dhe mallra e shërbime

Shpenzimet e parasë së shtetit në vitin 2019 janë rritur për 274 milionë euro, por sipas njohësve të ekonomisë pothuajse shumica e organizatave buxhetore nuk po analizojnë efektet e tyre dhe nuk ka monitorim të duhur në shpenzimin e tyre. Vetëm për paga dhe mëditje janë paraparë 620 milionë euro apo 5 për qind më shumë se vitin e kaluar./21Media