Chris Brown ankohet se njerëzit ende e urrejnë atë për sulmin ndaj Rihannës

Këngëtari amerikan Chris Brown dëshiron që njerëzit të mos e ngacmojnë ose të shprehin “urrejtje” pas “gabimit” të tij që sulmoi të dashurën e tij të atëhershme, këngëtaren Rihanna , në vitin 2009.
“Jam i lodhur nga gjithë kjo narrativë,” tha Brown në një nga historitë e tij në Instagram, ku më vonë tha se ishte i lodhur nga urrejtja që njerëzit ende ndjejnë ndaj tij për episodin e dhunës gjinore që ndodhi më shumë se 13 vjet më parë.
Aty artisti kritikoi këta njerëz që e gjykojnë, sepse për të janë të njëjtët që “akordohen çdo javë për të parë Blueface dhe Chrisean, ku goditen njëri-tjetrin para botës”, tha ai dhe më pas pyeti: Por a është në rregull? A është argëtim?”, tha ai.
Pas kësaj, këngëtari i hitit “She Ain’t You” mendoi se ku ishte “kultura e anulimit”, pasi kur bëhej fjalë për “artistët e bardhë”, të cilët ai i theksoi si takime me gra të mitura apo rrahje të grave të tyre, atëherë asgjë nuk ndodh rreth tyre. Sipas artistit, pasi kalon situata harrohet.
Pas kësaj ankese, Brown postoi një sërë fotosh të artistëve të ndryshëm, mes të cilëve aktorë dhe këngëtarë të bardhë, meshkuj dhe femra, të cilët në të kaluarën janë akuzuar për abuzim apo dhunë. Në këtë seri fotografish që Brown ndau janë personalitete si Sean Penn, Mel Gibson, Nicolas Cage, Ozzy Osbourne, Tommy Lee, Emma
Roberts, Carmen Electra, Josh Brolin etj.
Kjo përgjigje nga Chris Brown vjen një javë pasi ai shkroi në rrjetet e tij sociale “Let’s Go girl” (Go Girl), së bashku me një zemër të kuqe dhe emoji me duar lutëse pas shfaqjes së pjesës së parë të Super Bowl, të realizuar nga Rihanna, gjatë së cilës ajo njoftoi shtatzëninë e dytë./21Media

Back to top button