Cilët janë shkaktarët që stimulojnë rënien e flokëve?

Rënia e flokëve është një dukuri që ndodh pothuajse të çdo njeri, pavarësisht gjinisë. Kështu, shumë njerëz kërkojnë me patjetër një kurë që u ndihmon në rigjenerimin e tyre.
Dermatologia, Artizana Dushi në programin e mëngjesit “Për Ditë të Mbarë” në RTV21, ka treguar cilët janë shkaktarët që stimulojnë rënien e flokëve.

Tutje, Dushi ka folur edhe për dukurinë, ‘rënia e flokëve në sezonën e vjeshtës’.

Ndërkaq, një gjë goxha shqetësuse është edhe rënia e flokëve të gratë gjatë shtatzënisë apo edhe pas shtatzënisë, Dushi tregoi se pse ndodh kjo.

Çfarë duhet përdorur për rigjenerimin e flokut?

Si të veprohet me flokun e yndyrshëm?

Si dhe një këshilë nga Artizana, për flokë të shëndetshme./21Media

Back to top button