Cili është pozicioni më i mirë për të fjetur?

Edhe pse pozicioni juaj i preferuar i gjumit padyshim mund t’ju ngushëllojë, ai mund të përfundojë duke shkaktuar disa probleme shëndetësore, duke filluar nga gërhitja deri te dhimbjet në pjesë të ndryshme të trupit tuaj.
Bright Side, ka sjellur disa pozicione gjumi që mund të ofrojnë më shumë përfitime për shëndetin tuaj dhe cilat janë më mirë të shmangni.

1. Fjetja në shpinë

2. Fjetur në anën tuaj të majtë

3. Fjetur në anën tuaj të djathtë

4. Fjetja me bark

Back to top button