Cili numër mungon?

A jeni ekspert në gjetjen e zgjidhjeve logjike?
Enigmat do t’ju ndihmojë të sfidoni fëmijën tuaj të brendshëm dhe të përmirësoni aftësitë tuaja intelektuale.
Më poshtë, ju sjellim një imazh të publikuar nga Bright Side, në të cilin përpiquni të gjeni përgjigjen për pak sekonda./21Media
Cili numër mungon?
7 gjëegjëza për fëmijët për të testuar logjikën tuaj
Nëse nuk arritët ta gjeni, rezultatin e keni më poshtë.
7 gjëegjëza për fëmijët për të testuar logjikën tuaj
Përgjigja është numri i kryqëzimeve të vijave të drejta.

Back to top button