Zgjedhjet ishin të organizuara mirë, reforma zgjedhore nevojë urgjente

Zgjedhjet ishin të organizuara mirë, reforma zgjedhore nevojë urgjente

Në vitin që e lamë pas Kosova u përball me zgjedhjet e parakohshme parlamentare, organiizmi i të cilave vlerësua lartë, jo vetëm nga institucionet, por edhe nga njohësit dhe monitoruesit e këtij procesi. Por, siç kanë vënë re njohësit e zgjedhjeve, disa probleme të shfaqura gjatë këtij procesi nxrën në pah nevojën për reformë zgjedhore. Të njëjtin mendim për reformën zgjedhore e ka edhe  kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.(E përgaditi- Donika Osmani, kamera-Xhens Karaqi&Lulzim Fana)./21Media