Çmimet i ndau Unioni i Gazetarëve Shqiptarë nga Tirana

Çmimet i ndau Unioni i Gazetarëve Shqiptarë nga Tirana

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë në Prishtinë ka ndarë çmimet “Vangjush Gambeta 2019”, për raportimin më të mirë ekonomik të publikuar gjatë këtij viti nga gazetarë të sektorit të ekonomisë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Për raportimin më të mirë të vitit 2019 në lëmin e ekonomisë u zgjedh gazetari Vali Qyrfyçi, ndërsa çmimin “Gazetari i Vitit” iu nda gazetarit Taulant Koplikaj.(E pergaditi-Kujtesa Bajrami-Fana)./21Media