Edhe gjashtë të vdekur nga koronavirusi.- Në Prishtinë dhe në Gjakovë ka një përmirësim të situatës me virusin korona.-Qytetarët po respektojnë më shumë masat

Edhe gjashtë të vdekur nga koronavirusi.- Në Prishtinë dhe në Gjakovë ka një përmirësim të situatës me virusin korona.-Qytetarët po respektojnë më shumë masat

Gjashtë pacientë me koronavirus vdiqën brenda 24 orëve në Kosovë. U identifikuan 141 raste të reja të infektimit, ndërsa u regjistruan edhe 143 të shëruar. Në Komunat e Prishtinës dhe të Gjakovës raportohet se ka një përmirësim të gjendjes epidemiologjike./21Media