COVID-19: Ekonomia nuk duhet të ngulfatet!

Gastronomët druajnë nga masat e reja anti-covid
Vala e re e Kovidit po troket në dyert e Kosovës. Po shtohet shqetësimi për ngufatjen e serishme të ekonomisë së vendit. Te parët qe reagojnë janë ekonomistët dhe gastronomët./21Media

Back to top button