Pandemia Covid-19 ka shkaktuar shumë probleme në ekonominë e Malishevës. Gastronomia, Ndërtimtaria dhe bizneset e vogla janë në gjendje më të rendë.

Komuna po angazhohet në lehtësimin e masave duke hequr taksat komunale dhe verifikimin e dëmeve të shkaktuara.(Teksti Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TOSHUPA)/21Media