Rashiti: Ka marrëveshje që nuk janë implementuar plotësisht.-Hajra: Polarizimi politik ka ndikuar në zbehjen e të arriturave të dialogut.-Raci: Kthimi i regjistrave civilë ka pasur ndikim të madh.-Beshiri: Politizimi i marrëveshjeve, mangësi e madhe

Rashiti: Ka marrëveshje që nuk janë implementuar plotësisht.-Hajra: Polarizimi politik ka ndikuar në zbehjen e të arriturave të dialogut.-Raci: Kthimi i regjistrave civilë ka pasur ndikim të madh.-Beshiri: Politizimi i marrëveshjeve, mangësi e madhe

Grupi për Ballkan dhe anëtarët e tjerë të Grupit për Politika dhe Avokim, kanë paraqitur sot disa nga të arriturat e dialogut teknik Kosovë-Serbi. Midis tjerash në debat u tha se ka marrëveshje që nuk janë implementuar plotësisht dhe polarizimi politik ka ndikuar në zbehjen e të arriturave të dialogut./21Media