Debat i nxehtë në mbledhjen e KQZ-së

1 min read

Përplasen Vetëvendosje dhe opozita për votat në një vendvotim në Fushë Kosovë

Debat i nxehtë u zhvillua në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.Vetëvendosje akuzoi për vjedhje industriale të votave në një vendvotim në Fushë Kosovë. Ndërsa, sipas opozitës në këtë vendvotim rinumërimi u bë pa të drejtë./21Media