Pula: Rezultatet nuk janë të kënaqshme

Pula: Rezultatet nuk janë të kënaqshme

Grupi për Studime Juridike dhe Politike publikoi sot raportin për shkallën e përmbushjes së prioriteteve në fushën e konkurrencës.

Ky grup u rekomandon institucioneve të tregojnë përkushtim më të madh në përmbushjen e Agjendës për Reforma Evropiane dhe Planit Kombëtar për Zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, në përputhje me afatet kohore të përcaktuara. /21Media