Fondi për rimëkëmbje ekonomike të jetë 1 miliard euro

Fondi për rimëkëmbje ekonomike të jetë 1 miliard euro

Edhe pse ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi iu ka bërë ftesë për takim konsultues rreth “Pakos për Rimëkëmbjen e Ekonomisë”, të gjithë ish-ministrave të Financave në Kosovë, ish ministri i Financave dhe Ekonomisë, Haki Shatri deklaron se nuk do të merr pjesë në këtë takim që do të mbahet të martën, pasi sipas tij, një iniciativë e tillë është e vonuar dhe nuk ka legjitimitet kjo qeveri. Drejtues të Odës së Afarizmit të Kosovës, kanë dërguar kërkesat e tyre për pakon për rimëkëmbjen ekonomike dhe vlerësojnë se kjo pako duhet të jetë rreth 1 miliardë euro për shpëtimin e ekonomisë së vendit dhe ruajtjen e vendeve të punës./21Media