Del me traktor në autostradë, gjobitet

Policia e Kosovës njofton se ka hasur në autostradë duke qarkulluar një mjet motorik (traktor) i cili sipas ligjit për rregullat e trafikut rrugor e ka të ndaluar lëvizjen në autostradë

Siç  bëhet  e ditur nga policia  shoferit të traktorit i është shqiptuar fletëparaqitje për kundërvajtje në trafik dhe gjithashtu nën përcjelljen e policisë është larguar nga trafiku./21Media

 

Back to top button