Deri në orën 13:00 kanë votuar 24.87% e votuesve në Maqedoninë e Veriut

Nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor në Maqedoninë e Veriut kanë bërë të ditur se deri në orën 13:00 dalja e votuesve është 24.87%, transemton TV21.
Ndryshe, sot në Maqedoninë e Veriut po mbahen zgjedhjet lokale dhe votohet në gjithsej 44 komuna dhe në qytetin e Shkupit, si njësi e veçantë e vetëqeverisjes lokale. Të drejtë vote në 2481 qendra votimi kanë 1.353.990 votues. Për rrethin e dytë të Zgjedhjeve Lokale 2021 janë akredituar gjithsej 1.598 vëzhgues nga vendi dhe të huaj, gazetarë dhe përkthyes./21Media

Back to top button