Dëshmi: Shkelje në prokurimin publik

Auditori i shqetësuar për financat publike ne Kosovë

Auditori i përgjithshëm thotë se Qeveria e Kosovës, nuk ua ka paguar mbi 500 milionë euro, që ua ka borxh bizneseve dhe qytetarëve. Në një bisedë që e realizoi kolegu Bahtir Cakolli, Auditori i përgjithshëm, Besnik Osnmani, thotë poashtu se Qeveria ka financuar projekte që nuk ishin në planin strategjik dhe ka dyshime se 22 milionë euro të buxhetit janë keq klasifikuar./21Media

Back to top button