Dëshmitarja: Në dokumentet e gjuhës serbe ka pasur deklarata dëshmitarësh

Hagë: Vazhdoi gjykimi ndaj Gucatit e N.Haradinajt
Seanca gjyqësore ndaj ish-pjesëtarëve të UÇK-së, Nasim Haradinaj dhe Hysni Gucatit vazhdoi me dëgjimin e dëshmitares së të Prokurorisë Speciale, e cila është gjithashtu hetuese e prokurorisë Speciale në Hagë. Ajo foli për përmbajtjen e pakos së parë me dokumente të sekuestruara nga OVL-UÇK. Tha se në dokumentet e gjuhës serbe ka pasur deklarata dëshmitarësh./21Media

Back to top button